Köszöntjük Weboldalunkon!

Cégünk fő profilja nyugat Európából (Anglia, Hollandia, Németország) importált használtruha nagykereskedelmi értékesítése. Közel harminc éve családi vállalkozásból indult, ma már egy havonta több száz tonnát feldolgozó, forgalmazó céggé nőtte ki magát.

Fő tevékenységünk a használtruha szortírozása, osztályozása, értékesítése. Termékeinket minőség, szezon és fajta szerint válogatjuk. Épp azért, hogy minden vevőnk igényeinek meg tudjunk felelni az olcsóbb árú terméktől egészen a magas minőségűig. De lehetőséget biztosítunk originált gyűjtőzsákos használtruha megvásárlására is akár „háztól házig”.

Bővebben rólunk!

Termékpalettánk elég széles a használtruhán kívül használt munkaruha és használt szállodaipari lakástextil és géptisztító rongy válogatásával, forgalmazásával foglalkozunk.

Célunk a lehető legtöbb hosszan tartó üzleti kapcsolat kialakítása épp ezért kiemelkedően fontos számunkra a megbízható és magas minőség folyamatos ellátás mellet. Ezért az általunk forgalmazott árura garanciát is vállalunk, valamint bármikor megtekinthetik a vásárolni kívánt terméket.

Reméljük Önöket is hamarosan vevőink között üdvözölhetjük!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!